GETTO, S.R.O.


1. Zápis v Obchodním rejstříku
1.1 Název společnosti a právní forma
Getto, společnost s  ručením omezeným.

1.2 Sídlo společnosti v České republice
Hrazená čp. 76/10, Liberec 3, 460 01
IČO 27317528
DIČ CZ27317528

1.3 Vlastník společnosti
Lukáš Jersák, r. č. 761211/2563, bytem Chelčického 138/6, Liberec 5, 460 01. Vlastník společnosti, Lukáš Jersák, je zároveň jednatelem a statutárním orgánem společnosti Getto, s. r. o.

1.4   Základní kapitál společnosti
Základní kapitál společnosti je 200.000 Kč.

1.5 Předmět činnosti
Předmětem činnosti je montáž suchých staveb a zprostředkování obchodu a služeb.


2. Strategie společnosti
2.1 Historie společnosti na území České republiky
Společnost Getto, s. r. o. byla založena na území České republiky 12. března 2007.

2.2 Vize a mise společnosti
Společnost by se ráda dostala do popředí českých stavebních firem. Getto, s. r. o. bylo založeno v Liberci, ale i přesto mají hodně zakázek mimo toto město. Zejména v Praze, na kterou by se chtěli i do budoucnosti zaměřit.

Jedna z největších zakázek byla v Liberci pro nákupní centrum Nisa. Díky kvalitně odvedené práci získala společnost velké množství kontaktů a kvalitních zakázek.

Nemají příliš zaměstnanců, proto jejich práce je vždy 100% odvedena, neboť jednatel společnosti a zároveň stavební dozor, Lukáš Jersák, má nad svými zaměstnanci plnou kontrolu.
Samozřejmě se nevyhýbají ani velkým zakázkám. Zaměstnance, když je potřeba, přijímají i na jednorázové akce.

2.3 Obchodní značky společnosti
Společnost Getto, s. r. o. nemá žádné své značky, neboť se zabývá pouze stavebnictvím a spolupracuje s dodavateli stavebnin, o kterých se budu zmiňovat v kapitole 7.2.

2. 4 ISO
Getto, s. r. o. certifikát ISO nevlastní, ale již se jeho získáním zabývají a doufají, že certifikát získají v co nejbližší době.

2. 5 Značky kvality
Nejvyšší značkou kvality u Getto, s. r. o. je fakt, že spolupracují s precizními dodavateli stavebních materiálů a sami mají plně vyškolené zaměstnance, kteří svou práci odvádějí s maximálním výkonem a dosahují nejlepších výsledků.

3. Zaměstnanci společnosti
V Obchodním rejstříku je uveden pouze jednatel, statutární orgán – Lukáš Jersák.
Ostatní zaměstnanci si nepřáli být jmenovitě uvedeni.

3.1 Složení zaměstnanců společnosti
Přestože nebudu uvádět jména zaměstnanců, napíši funkce, kterými společnost disponuje:
 architekt
 bagrista
 betonář
 dlaždič
 geodet
 instalatér
 izolatér
 lakýrník
 lešenář
 malíř
 montér sádrokartonových desek
 montér tepelných izolací
 obkladač
 podlahář
 pokrývač
 stěhovák
 tapetář
 zámečník, aj.

3.2 Benefity zaměstnanců
Mezi hlavní výhody zaměstnanců dle mého názoru patří služební automobil, proplácení benzinu, nafty, příp. opravy. Dále služební telefon a neustálé sebezdokonalování – školení...

3.3 Odbory ve společnosti
Ve společnosti Getto, s. r. o. se odbory nenachází.


4. Provozovny společnosti
Společnost má pouze sídlo. Pan Lukáš Jersák je stále „v terénu“, proto jediná možná komunikace je přes mobilní telefon, e-mail, a přes následnou schůzku, nejlépe na místě případné spolupráce, aby mohla být provedena dokumentace, případné zakreslení plánů.


5. Hospodářské výsledky společnosti
Hospodářské výsledky společnosti nejsou zveřejněny a jednatel si nepřál, aby byly v této seminární práci zveřejněny.


6. Postavení a ocenění společnosti
6.1 Postavení společnosti v TOP 10, TOP 100
Společnost Getto, s. r. o. nemá v TOP žádné umístění.

6.2 Získaná ocenění – Prodejce roku atd.
Společnost není na českém trhu dostatečnou dobu, aby získala různá ocenění.
Jako úspěch ale berou i to, že na školení mají několikrát větší účast, než velké firmy, což bohužel nikde zveřejňováno není.



7. Vztah společnosti s okolím
7.1 Vztah s okolím společnosti
Jelikož se tato firma zabývá stavebnictvím, místo působení se stále mění. Proto nelze říci, jaký vztah má s okolím. Samozřejmě se vždy ale zaměstnanci snaží, aby znečištění a hluk byly v co nejmenší možné míře.

7.2 Vztah s dodavateli
Hlavními dodavateli jsou společnosti:
MPL Trading s. r. o.
Obchodní společnost je zaměřena na prodej stavebního materiálu, specializována v oblasti suché výstavby. Společnost byla založena v roce 1993 ve Zlíně. Nejdůležitějším a stěžejním materiálem byly závěsné stropní podhledy firmy AMF – Thermatex. Společnost má zabezpečenou dlouhodobou spolupráci s mnoha tuzemskými i zahraničními obchodními partnery.
V současnosti nabízíme široký sortiment stavebních materiálů a při jeho výběru klademe důraz na kvalitu, ekologickou nezávadnost a certifikaci výrobků. Ve snaze nabídnout našim zákazníkům kvalitní služby, prochází všichni pracovníci MPL pravidelným školením, týkající    se nových stavebních materiálů, aby mohli informovat zákazníky o technických novinkách v této oblasti. Firma disponuje certifikátem jakosti ISO 9001. Hlavní předností společnosti MPL TRADING je dobrá komunikace s obchodními partnery a servis všech prodávaných materiálů. V současné době jsou pro naše zákazníky otevřeny prodejní sklady MPL v důležitých městech naší republiky, a to v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě, Prostějově, Liberci, Mladé Boleslavi, Hradci Králové, Pardubicích, Kolíně, Otrokovicích a především centrální sklad ve Zlíně. Kvalitním přístupem a příznivými cenami si společnost MPL TRADING  vytvořila na českém trhu dominantní postavení ve stavebním sortimentu. Našimi odběrateli jsou hlavně velké            a střední firmy, ale taktéž maloodběratelé. Spokojenost zákazníka je prvořadým úkolem společnosti a toho lze dosáhnout pouze individuálním přístupem k potřebám každého zákazníka.


Raab Karcher a. s.
Se svými 50 obchodními středisky, které jsou k dispozici takřka ve všech regionech, tvoříme nejrozsáhlejší a nejdostupnější síť prodejen se stavebními materiály v ČR.
V našich moderních obchodech, evropského standardu, můžete vybírat z více než 60 tisíc certifikovaných produktů té nejvyšší kvality od renomovaných výrobců z ČR i ze zahraničí.
Ve všech prodejnách je k dispozici kvalifikovaný a ochotný personál, který pomůže nejen při projektování staveb, ale i řešení Vašich nejnáročnějších požadavků. Zákazníkům poskytujeme celou řadu služeb - vizualizace koupelen, fasád, odborné poradenství, apod. Navíc při větších odběrech zajistíme dopravu po ČR zdarma.
Svým obchodním partnerům nabízíme ideální spojení domácí tradice s jistotou zahraničního kapitálu nadnárodního koncernu Saint Gobain, který působí ve více než 45 zemích celého světa a rozsahem svých obchodních aktivit se řadí mezi nejdůležitější investiční společnosti na světě.
Firmu Raab Karcher založili před více než stopadesáti lety, v roce 1848, v německém Falcku společníci Carl Raab a Carl Heinrich Karcher. Původní obchod s uhlím později rozšířily další produkty jako dřevo, stavební hmoty, topné oleje, chemické výrobky a další. Od roku 1998 firma působila v rámci obchodní společnosti Stinnes AG, součásti koncernu VEBA. 1.1.2000 se stala novým majitelem skupiny Raab Karcher francouzská společnost  Saint–Gobain, která působí    na celosvětovém trhu skla, konstrukčních a ušlechtilých materiálů. Dnes působí značka Raab Karcher v ČR pod křídly společnosti SAINT-GOBAIN Building Distribution CZ, a.s.


Rabat ČR, a. s.
Jsme ryze česká firma s obratem 1,626 miliardy Kč.
Jsme jedním z největších distributorů kompletních stavebních materiálů do sítě stavebnin          a do stavebních firem v ČR.
V současné době expedujeme produkty tuzemských i zahraničních výrobců do více než 300 prodejen se stavebním materiálem.
V našich prodejnách výhodně nakupují i drobní stavebníci, kteří využívají všech našich služeb, včetně dovozu materiálu na stavbu.


8. Zajímavosti uveřejněné o společnosti
I přesto, že jsem na internetu hledala dlouhou dobu, žádné zajímavosti jsem o společnosti nenašla.
  Jediné, co mohu říci z vlastní zkušenosti, že velmi důležitý je osobní kontakt a že společnost                se  vždy snaží vyjít svým zákazníkům vstříc.
Naposledy změněno: pondělí, 27. ledna 2014, 11.57